Integritetspolicy

Vad är Elit Gym & Massages integritetspolicy?
Integritetspolicy
Uppdaterad och giltig: 23 november 2022 denna integritetspolicy gäller för alla webbplatser, applikationer, funktioner, widgetar eller andra onlinetjänster som ägs eller kontrolleras av Elit Gym & Massage, ("Elit Gym & Massage"), som lägger upp en länk till denna integritetspolicy (tillsammans "Kanalerna") och av Elit Gym & Massage offline.
Genom att komma åt, använda eller på annat sätt interagera med någon del av våra kanaler, eller genom att på annat sätt tillhandahålla personlig information till Elit Gym & Massage, samtycker du till att vara bunden av villkoren i denna policy och de tillämpliga användarvillkoren som styr din användning av någon kanal. OM DU INTE ACCEPTERAR VILLKOREN I DENNA POLICY OCH TILLÄMPLIGA ANVÄNDARVILLKOR, GE INTE ÅTKOMST ELLER ANVÄND KANALERNA ELLER GE BORT PERSONLIG INFORMATION TILL OSS GENOM NÅGON KANAL.
Viktiga punkterINFORMATION VI SAMLAR INVÅR ANVÄNDNING AV INFORMATIONDELNING AV INFORMATIONTREDJE PART LÄNKAR OCH INNEHÅLLONLINE ANNONSERING OCH ANALYTIKHUR VI SVARAR PÅ "SPÅRA INTE" SIGNALERSÄKERHETSAMTYCKE TILL ÖVERFÖRING OCH LAGRING I SVERIGEÅTKOMST OCH UPPDATERING AV INFORMATION OCH VALDINA INTEGRITETSRÄTTIGHETER I SVERIGEÄNDRINGAR AV DENNA INTEGRITETSPOLICYKONTAKTA OSS
viktiga punkter
Läs igenom vår fullständiga integritetspolicy nedan innan du använder våra kanaler, men här är en sammanfattning av viktig information:
Hur använder Elit Gym & Massage informationen som den samlar in?
När vi samlar in eller tar emot information om våra användare och kunder använder vi i första hand denna information i samband med din relation med Elit Gym & Massage, inklusive att göra det möjligt för dig att använda funktionerna i våra kanaler och för att förse dig med specialerbjudanden och innehåll som vi tror kommer att intresserar dig mest.
När du handlar hos oss eller interagerar med oss ​​genom någon av våra kanaler delar vi information. Vi kommer att använda denna information för att bättre förstå våra kunder och förbättra din shopping- och surfupplevelse. Andra varumärken kan också kontakta dig med marknadsföringsinformation, såsom specialerbjudanden och kampanjer. Om du föredrar att vi inte gör din personliga information tillgänglig för andra företag för deras egna direktmarknadsföringsändamål.
Delar Elit Gym & Massage information med andra tredje parter?
Även om vi delar icke-personlig information som vi samlar in (såsom information om hur besökare interagerar med våra kanaler och hashad eller avidentifierad information) med tredje part efter eget gottfinnande, delar vi personlig information endast enligt beskrivningen i vår fullständiga integritetspolicy nedan. Så länge du samtycker delar vi personlig information med tredje parter så att de kan marknadsföra produkter och tjänster till dig, med tjänsteleverantörer som hjälper oss att driva kanalerna, med den utfärdande banken som tillhandahåller våra samvarumärkta kreditkort, i händelse av av en företagsrekonstruktion och enligt lag.
Hur arbetar Elit Gym & Massage med tredjepartsanalys- och reklamföretag?
Vi arbetar med leverantörer av onlineannonsering och analys för att visa våra annonser online och förse oss med information om trafik på kanalerna. De företag som vi samarbetar med kan använda information om dina aktiviteter på kanalerna - och andra webbplatser och tjänster du besöker på de olika enheter du använder - för att känna igen dig och dina enheter på internet och för att ge dig riktad reklam baserat på dina intressen. Vissa av dessa företag deltar i självreglerande program som gör att du kan välja bort att information om dig används för riktade annonseringsändamål, och du kan komma åt dessa opt-outs genom att kontkta kontakt@elitgymochmassage.se. Observera att dessa mekanismer inte hindrar dig från att se annonser medan du är online. Om du väljer bort det kommer du att se generiska annonser istället för annonser som är inriktade på dina intressen.
information vi samlar in
Genom olika funktioner på kanalerna kan vi samla in personlig information, vilket är information som är länkad till en specifik, identifierbar individ ("Personlig information"), såsom för- och efternamn, e-postadresser, postadresser och telefonnummer. Vi kan också samla in annan information om dig, såsom betalkortsdata eller annan betalningsinformation, information om dina köp och andra transaktioner med oss, demografisk information (t.ex. ditt kön, postnummer eller liknande information), information om enheten du använder för att komma åt kanalerna och information om dina preferenser och intressen. Vi kan ta din personliga information och göra den icke-personligt identifierbar, antingen genom att kombinera den med information om andra individer och/eller genom att hasha informationen eller på annat sätt ta bort egenskaper som gör informationen personlig identifierbar direkt för dig.
Om vi ​​kombinerar demografisk information, preferensinformation eller liknande information med den personliga informationen vi samlar in, kommer vi att behandla den kombinerade informationen som personlig information enligt denna integritetspolicy. Informationen vi samlar in kan tillhandahållas av dig eller av en tredje part, eller kan samlas in automatiskt. Vi kan kombinera informationen vi samlar in online med information vi samlar in i våra butiker eller någon annanstans offline.
Våra kanaler är avsedda för en allmän publik och är inte avsedda att användas av eller riktade till barn yngre än 13 år. Vi samlar inte medvetet in personlig information från barn yngre än 13 år. Om vi ​​får reda på att vi oavsiktligt har samlat in personuppgifter Personlig information från en användare som är yngre än 13 år, vi kommer att radera den informationen från våra aktiva databaser. Om du är förälder eller vårdnadshavare till ett barn som är yngre än 13 år och tror att vi av misstag har samlat in personlig information från ditt barn, vänligen kontakta oss med hjälp av informationen i avsnittet "Kontakta oss" nedan.
Information du tillhandahåller. Vi kan be dig att tillhandahålla viss information till oss (inklusive din personliga information) när du använder kanalerna eller offline. Till exempel kan du ge oss din information när du gör ett köp eller genomför en annan transaktion, interagerar med kundtjänst (inklusive livechatt) och genom interaktiva funktioner.
Communityforum och användarinlämning. Kanalerna kan ge dig möjlighet att skicka information till oss, genom interaktiva funktioner och genom andra kommunikationsfunktioner ("gemenskapsforum"). Du kan välja, genom sådana funktioner eller på annat sätt, att skicka eller lägga upp "användarbidrag" (vilket betyder all information och all innehåll som du skickar eller lägger upp på kanalerna, inklusive, utan begränsning, foton, ljud, video, meddelanden, text , filer eller annat innehåll som du tillhandahåller oss och som beskrivs närmare i våra användarvillkor). Vissa funktioner, såsom användarrecensioner, kan drivas av en tredje part och dina inlägg kan också vara föremål för tredje partens integritetspolicy och användarvillkor.
Observera att viss information, såsom ditt namn och/eller bostadsort, kan visas offentligt på kanalerna tillsammans med dina användarbidrag. Din användning av ett gemenskapsforum är föremål för våra användarvillkor inklusive men inte begränsat till avsnittet "Användargenererad kommunikation". Observera att allt du skickar in via ett communityforum för allmänheten kan göras offentligt - andra kommer att ha tillgång till ditt användarbidrag och kan använda det eller dela det med tredje part. Vi är inte ansvariga för tredje parts handlingar och användningen av din information och andra användarbidrag av sådana tredje parter är inte föremål för skyddet i denna integritetspolicy.
Sociala nätverksfunktioner
Funktionalitet på kanalerna kan tillåta interaktioner som du initierar mellan kanalerna och en tredjepartstjänst som Facebook ("Sociala nätverksfunktioner"). Exempel på sociala nätverksfunktioner inkluderar att du kan "gilla" eller "dela" innehåll från kanalerna eller att "gilla" eller "dela" vår sida på en tredjepartstjänst; att automatiskt eller selektivt visa dina inlägg på sociala medier på kanalerna; och att på annat sätt ansluta kanalerna till en tredjepartstjänst. Om du väljer att dela innehåll eller på annat sätt posta information via kanalerna till en tredjepartstjänst, eller vice versa, kan den informationen visas offentligt. På liknande sätt, om du publicerar information om en tredjepartstjänst som refererar till oss (till exempel genom att använda en hashtagg kopplad till oss i ditt inlägg), kan ditt inlägg publiceras på kanalerna eller på annat sätt i enlighet med villkoren för den tredje parten . Dessutom kan både vi och tredje part ha tillgång till viss information om dig och din användning av kanalerna och tredjepartstjänsten. Dessutom kan vi få information om dig om andra användare av en tredjepartstjänst ger oss tillgång till deras profiler och du är en av deras "anslutningar" eller information om dig på annat sätt är tillgänglig via din profil eller liknande sida på ett socialt nätverk eller annan tredjepartstjänst. Informationen vi samlar in i samband med sociala nätverksfunktioner är föremål för denna integritetspolicy. Informationen som samlas in och lagras av den tredje parten förblir föremål för tredje partens sekretesspraxis, inklusive om tredje parten fortsätter att dela information med oss, vilka typer av information som delas och dina val med avseende på vad som är synligt för andra på den tredje partens tjänst.
Om du skickar in användarbidrag eller använder sociala nätverksfunktioner kan vi publicera den informationen eller innehållet online eller offline, inklusive i samband med vår annonsering, marknadsföring, publicitet och marknadsföringsaktiviteter, enligt beskrivningen ytterligare i våra användarvillkor.
Information tillhandahållen av tredje part
Vi kan erhålla information, inklusive personlig information och demografisk information, om dig från tredje part, inklusive våra gemensamma marknadsföringspartners, tredjepartswebbplatser, leverantörer av affiliate programtjänster, användare som tillhandahåller oss information om andra (dvs. att köpa ett presentkort till någon annan), eller andra icke-närstående tredje parter. Vi kan kombinera information om dig som vi har med information vi får från affärspartners eller andra företag. I dessa fall kommer vi att tillämpa denna integritetspolicy på den kombinerade informationen.
Skicka-till-en-vän-funktioner. Vi kan göra tillgänglig på kanalerna en "skicka-till-en-vän", "hänvisa en vän", "önskelista" eller liknande funktion som tillåter dig att skicka kanalinnehåll direkt till en tredje part via kanalerna. Om du skickar en kommunikation till en vän med hjälp av sådan funktionalitet, används informationen du tillhandahåller om din vän (t.ex. namn och e-postadress) för att underlätta kommunikationen och används inte för något annat marknadsföringssyfte om vi inte får medgivande från den personen .
Information som kanalerna automatiskt samlar in när du interagerar med oss.
Elit Gym & Massage och våra tredjepartstjänsteleverantörer, inklusive analysleverantörer, annonsörer och tredjepartsinnehållsleverantörer, kan automatiskt eller passivt ta emot och registrera viss information om din användning av kanalerna när du besöker eller interagerar med kanalerna, såsom: IP-adress, mobilenhetsidentifierare eller liknande enhetsidentifierare; webbläsartyp; typ av enhet du använder för att komma åt kanalerna; domännamnet från vilket du kom till kanalerna; den tid på dygnet du besöker våra kanaler; Platsdata (definierad nedan); och specifika sidor eller områden på kanalen genom vilka du navigerar och hur du interagerar med dessa sidor eller områden ("Användningsinformation"). Denna information hjälper oss att skapa en bättre upplevelse för våra användare och förse dig med riktad reklam. Se avsnittet "Online-annonsering och analysleverantörer" nedan för mer information om hur du kontrollerar användningen av din personliga information för annonseringsändamål.
Vi kan fånga in och spela in eller sluta oss till viss platsdata angående din användning av kanalerna och dina resor ("platsdata"). Vi kan länka den platsdatan till annan information som du tillhandahåller oss eller som kan kommas åt i samband med din användning av kanalerna. Vi kan komma att direkt samla in exakta platsdata från enheten du använder för att komma åt kanalerna om du har valt att inhämta sådan insamling via vår mobilapplikation eller din webbläsare. Du kanske kan stänga av insamlingen av exakta platsdata via enhetens inställningar. Observera dock att vi fortfarande kan härleda dig till din ungefärliga plats genom annan information vi samlar in, såsom IP-adress.
Metoderna som används för att samla in användningsinformation kan vara:
Cookies och lokal lagring. "Cookies" och lokal lagring är bitar av information (datafiler) som överförs till en individs webbläsare på sin enhet när enheten används för att besöka en kanal. Dessa tekniker kan lagra en unik identifierare för en enhet så att en viss webbplats kan känna igen enheten när enheten används för att besöka webbplatsen. Dessa tekniker kan användas för många ändamål av oss och våra tredjepartstjänsteleverantörer, som att automatiskt samla in användningsinformation, aktivera funktioner, komma ihåg dina preferenser och förse dig med riktad reklam på andra ställen online. Om du inte vill acceptera cookies kan du blockera dem genom att justera inställningarna i din webbläsare. Du kan hitta mer information om cookies och hur de fungerar på https://internetstiftelsen.se/podd/dumma-fragor-om-internet/vad-ar-en-cookie-for-nagot-egentligen/g.
Vissa webbläsare eller webbläsartillägg, som Adobe Flash, kan tillhandahålla ytterligare lokala datalagringsmekanismer som används på ett sätt som liknar cookies, och en del av innehållet som ingår på våra kanaler kan använda denna lokala lagring. Till exempel är en Flash-cookie en datafil som placeras på en enhet via Adobe Flash-plugin som kan vara inbyggd i eller laddas ner av dig till din enhet. Flash-cookies kan användas för olika ändamål, inklusive, utan begränsning, för att aktivera en Flash-funktion och komma ihåg dina inställningar. För mer information om Flash och de sekretessalternativ som Adobe erbjuder, besök macromedia.com. Om du väljer att inaktivera cookies, justera dina Flash-sekretessinställningar på din enhet eller på annat sätt begränsa lokal lagring, kanske vissa funktioner i kanalerna inte fungerar korrekt, inklusive kundvagnen och beställningsprocesser.
Web Beacons. Små grafiska bilder eller annan webbprogrammeringskod som kallas webbfyrar (även känd som "pixeltaggar", "1x1 GIFs" eller "clear GIFs") kan inkluderas i våra webbsidor och e-postmeddelanden. Webbeacons kan vara osynliga för dig, men alla elektroniska bilder eller annan webbprogrammeringskod som infogas på en webbsida eller e-post kan fungera som en webbeacon. Webbeacons eller liknande teknologier kan användas för ett antal syften, inklusive, utan begränsning, för att räkna besökare till en kanal, för att övervaka hur användare navigerar i kanalen, för att räkna hur många e-postmeddelanden som skickades som faktiskt öppnades eller för att räkna hur många särskilda länkar visades faktiskt.
Inbäddade skript. Ett inbäddat skript är programmeringskod som är utformad för att samla in information om din interaktion med kanalerna, till exempel länkarna du klickar på. Koden laddas tillfälligt ner till din enhet från vår server eller en tredjepartstjänsteleverantör, är endast aktiv när du är ansluten till en kanal och avaktiveras eller raderas därefter.
Dessutom kan vi använda en mängd andra tekniker som samlar in liknande information för säkerhets- och bedrägeriupptäckningsändamål.
vår användning av informationen
Vi kan använda information som samlas in från eller om dig, inklusive din personliga information och användningsinformation, för att:·· tillåta dig att delta i kanalerna, eller funktioner eller aktiviteter vi erbjuder, inklusive utlottningar, tävlingar eller andra priskampanjer;·· behandla en transaktion eller din kontoregistrering, verifiera din identitet eller behörighet och skicka bekräftelser och kvitton till dig;·· skicka information och specialerbjudanden från oss, våra annonsörer eller tredje parts affärspartners;· att kontakta dig angående eventuella problem med din beställning eller ditt konto;· och att svara på dina förfrågningar och tillhandahålla kundservice relaterad till din användning av kanalerna;·· administrera och hantera vårt affiliateprogram, genom vilket tredje part tjänar pengar genom att hänvisa kunder till våra kanaler;·· skydda varje part från fel, missbruk av kanalerna, bedrägeri eller någon kriminell aktivitet;·· hjälpa oss att betjäna dig bättre, inklusive att anpassa din shoppingupplevelse och skräddarsy innehåll, rekommendationer och erbjudanden som vi visar för dig, inklusive annonser, både på kanalerna och på andra ställen online;·· förbättra kanalerna eller våra produkter och tjänster och för juridiska, regulatoriska och interna affärsändamål;·· upptäcka och felsöka problem, lösa tvister och upprätthålla tillämpliga avtal och policyer för kanalerna;· och· uppfylla något annat syfte som överensstämmer med denna integritetspolicy eller för ändamål som avslöjas för dig vid tidpunkten för insamlingen eller med ditt samtycke.
DELNING AV INFORMATION
Vi kan komma att dela icke-personlig information, såsom användningsinformation, hashad eller på annat sätt avidentifierad data, och aggregerad användarstatistik, med tredje part efter eget gottfinnande. Vi kan komma att dela informationen vi har samlat in om dig (inklusive personlig information) under de omständigheter som beskrivs nedan eller någon annanstans i denna integritetspolicy, som avslöjas när du lämnar information eller på annat sätt med ditt samtycke.
Anslutna och icke-anslutna tredje parter för direktmarknadsföring
Elit Gym & Massage kan komma att dela din information till tredje part, inklusive personlig information, med dess dotterbolag, för affärsmässiga, analytiska och operativa ändamål. Vi delar även personlig information med dessa anslutna företag så att de kan kontakta dig med sin egen direktmarknadsföring. Vi kan komma att dela personlig information med icke-anslutna tredje parter också (vilket kan inkludera annonsmedlemsnätverk och andra datakooperativ) för deras egna direktmarknadsföringsändamål och för sådana icke-anslutna tredje parts egna kunder. Du kan välja bort att vi delar personlig information som vi har samlat in om dig med tredje parter för deras direktmarknadsföringsändamål.
Observera att om du har registrerat dig separat för att ta emot marknadsföringsmeddelanden från ett annat varumärke, måste du följa de procedurer för att välja bort det varumärket för att sluta ta emot marknadsföringsmeddelanden från det varumärket. Att använda affiliate-opt-out-funktionen som beskrivs nedan kommer inte att påverka ditt mottagande av marknadsföringsmeddelanden från andra varumärken som du har interagerat med direkt. Och om vi har delat din information innan du utövar din rätt att välja bort, måste du välja bort direkt med tredje part som kontaktar dig med marknadsföringskommunikation.
Tredje part som tillhandahåller tjänster för vår räkning
Vi kan använda tredjepartstjänsteleverantörer för att utföra vissa tjänster för vår räkning, såsom att vara värd för kanalerna eller kanalfunktionerna, leverera paket, behandla kreditkortsbetalningar, behandla transaktioner och fullgöra beställningar, ta bort upprepad information från kundlistor, tillhandahålla kundservice, tillhandahålla webbplatsanvändningsanalyser, tillhandahålla sökresultat och länkar (inklusive betalda listor och länkar), tillhandahålla riktad reklam, skicka e-post, direktreklam eller annan kommunikation, tillhandahålla marknadsföringshjälp och dataanalys eller förbättring, eller utföra andra administrativa tjänster. En av dessa tredjepartstjänsteleverantörer är Shopify. Vi kan ge dessa tjänsteleverantörer tillgång till din information (inklusive personlig information) så att de kan utföra de tjänster de utför åt dig eller för Elit Gym & Massage.
När du samtycker till att ta emot information från tredje part eller begär att vi delar din information.
Du kan få en möjlighet att få information eller marknadsföringserbjudanden från en eller flera tredje parter. Om du vid den tidpunkten samtycker till att få din personliga information delad kommer din personliga information att lämnas ut till den tredje parten (eller parterna) och kommer att omfattas av den tredje partens sekretesspolicy och praxis. Vi är inte ansvariga för tredje parts sekretesspolicy och praxis, och om du senare beslutar att du inte längre vill ta emot kommunikation från en tredje part måste du kontakta den tredje parten direkt. Du kan också begära, ibland genom din användning av en interaktiv funktion eller tredjepartsapplikation, att vi delar information om dig med en tredje part, och vi kommer vanligtvis att göra det under dessa omständigheter.
Andra Cobranded Partners
Cobranded partners är enheter som vi arbetar med för att erbjuda en tjänst eller funktion. Du kan vanligtvis se när du får åtkomst till en tjänst som erbjuds av en samvarumärkt partner eftersom samvarumärkespartnerns namn kommer att visas tydligt. Du kan bli ombedd att tillhandahålla information om dig själv för att använda en funktion som erbjuds av en sammärkt partner. När du gör det kan du kanske tillhandahålla din information till både oss och den cobranded partnern, eller så kan vi dela din information direkt med cobranded partnern. Observera att cobranded-partnerns policyer kommer att tillämpa dess insamling och användning av din information, inte denna policy.
Vi kan också erbjuda scrip-program (som låter dig instruera oss att avleda en procentandel av det belopp du spenderar på köp till deltagande skolor och andra ideella organisationer) eller tredjeparts lojalitetsprogram. Om vi ​​erbjuder något skript, lojalitetsprogram eller liknande program där Elit Gym & Massage är en deltagande leverantör och du väljer att delta, auktoriserar du Elit Gym & Massage eller vår betalningsprocessor att tillhandahålla information om dina köp till företaget som administrerar programmet. I sådana fall kan informationen som vi delar med den programadministratören inkludera ditt namn, betalningsinformation, datum och belopp för ditt köp och annan information. Observera att när vi avslöjar denna information, kan skriptet eller lojalitetsföretaget använda och dela det med andra i enlighet med sin egen integritetspolicy. Vi kontrollerar inte tredje parts sekretesspraxis och du bör läsa integritetspolicyn för alla skript- eller lojalitetspartners eller andra sammärkta partner innan du deltar.
Företagsöverlåtelser och övergångar
I händelse av att Elit Gym & Massage går igenom en övergång (såsom en fusion, förvärv, konkurs eller försäljning av alla eller en del av dess tillgångar, inklusive, utan begränsning, under loppet av en due diligence-process), din information (inklusive din personliga information ) kommer sannolikt att vara bland de tillgångar som överförs. Genom att tillhandahålla din personliga information samtycker du till att vi kan överföra sådan information till den förvärvande enheten utan ditt ytterligare samtycke.
Sweepstakes, tävlingar och kampanjer
Vi kan erbjuda lotterier, tävlingar och andra kampanjer (vilken som helst, en "kampanj") som kan kräva registrering. Genom att delta i en Kampanj samtycker du till bestämmelserna, villkoren eller officiella regler som styr kampanjen, som kan innehålla specifika krav från dig (inklusive, utom där det är förbjudet enligt lag, tillåta sponsorn/sponsorerna av Kampanjen att använda ditt namn, röst, likhet eller andra tecken på person i reklam- eller marknadsföringsmaterial). Om du väljer att delta i en Kampanj, kan personlig information lämnas ut till tredje part (inklusive, utan begränsning, en medsponsor) eller allmänheten i samband med administrationen av sådan Kampanj, inklusive, utan begränsning, i samband med vinnarval, prisuppfyllelse, och som krävs enligt lag eller tillåts av Kampanjens villkor eller officiella regler (som på en vinnarlista).
Administrativa och juridiska skäl
Elit Gym & Massage förbehåller sig rätten att använda eller avslöja all information (inklusive personlig information) efter behov för att tillgodose lagar, förordningar eller juridiska önskemål; att skydda kanalernas integritet; att uppfylla dina önskemål; att samarbeta i någon brottsbekämpande utredning, en utredning om allmän säkerhet eller en utredning av påståenden om intrång i immateriella rättigheter; för att skydda och försvara de juridiska rättigheterna eller egendomen som tillhör Elit Gym & Massage och aktieägare, någon kanal eller dess användare eller någon annan part; eller, i en nödsituation, för att skydda hälsan och säkerheten för våra användare eller allmänheten. Detta inkluderar utbyte av information med andra företag och organisationer för bedrägeriskydd och kreditriskminskning.
Ansökningar om anställning.
Om du ansöker om ett jobb via kanalerna kan vi eller våra tjänsteleverantörer be dig att tillhandahålla självidentifierande information (såsom militärstatus, kön och etnicitet) i samband med lagar och förordningar. Att tillhandahålla sådan självidentifierande information är frivilligt, men om du tillhandahåller sådan information kan vi och/eller vår tjänsteleverantör lämna in den informationen till lämpliga myndigheter eller tillsynsmyndigheter för att uppfylla rapporteringskraven och använda den informationen för att försvara sig mot anställningsrelaterade klagomål .
TREDJE PART LÄNKAR OCH INNEHÅLL
Kanalerna kan länka till eller innehålla webbplatser, reklam eller innehåll som tillhandahålls och betjänas av tredje parter som vi inte har kontroll över och som styrs av dessa tredje parters sekretesspolicyer och affärspraxis.
Tredje parter kan samla in personlig information när du interagerar med vår digitala egendom, inklusive IP-adresser, digitala identifierare, information om din webbsurfning och appanvändning och hur du interagerar med våra egendomar och annonser för en mängd olika ändamål, såsom personalisering av erbjudanden eller annonser, analyser om hur du interagerar med webbplatser eller annonser och andra kommersiella syften. För mer information om insamling, användning och försäljning av din personliga information av tredje part, och dina rättigheter, se den icke-uttömmande listan nedan. Elit Gym & Massage ansvarar inte för tredje parts sekretesspraxis eller affärspraxis.
ONLINE ANNONSERING OCH ANALYTIK
Vi kan samarbeta med nätverksannonsörer, reklambyråer, analystjänsteleverantörer och andra leverantörer för att visa våra annonser på tredjepartswebbplatser, appar och andra ställen online och för att förse oss med information om användning av och trafik på kanalerna (inklusive utan begränsning sidorna som visas och de åtgärder användarna vidtar när de besöker kanalerna) och effektiviteten hos våra annonser. Om du till exempel klickar på en annons för Elit Gym & Massage, kan vår tjänsteleverantör(er) kanske berätta vilken annons du klickade på och var du tittade på annonsen. Annonserna du ser kan visas av en eller flera tredje parter, som kan använda information om dina aktiviteter på kanalerna och andra webbplatser och tjänster du besöker på de olika enheter du använder, för att ge dig riktad reklam baserat på dina intressen. Våra tjänsteleverantörer kan samla in viss information om dina besök på och aktivitet på kanalerna och andra webbplatser och tjänster och kan använda denna information för att rikta annonsering mot dig.
Dessa tjänsteleverantörer kan ställa in och komma åt sina egna spårningstekniker på din enhet (inklusive utan begränsning cookies och webbsignaler) och kan på annat sätt samla in eller ha tillgång till information om dig (såsom användningsinformation och enhetsidentifierare). Vissa av dessa parter kan samla in personlig information med tiden när du besöker kanalerna eller andra webbsidor och tjänster online. Cookies och webbfyrar, inklusive men inte begränsat till de som ställts in av tredjepartsnätverksannonsörer, kan användas för att (bland annat): rikta in annonser, förhindra dig från att se samma annonser för många gånger och genomföra forskning angående användbarheten av vissa annonser till dig. Vi kan komma att dela viss information såsom enhetsidentifierare, användningsinformation, register över transaktioner du genomför på våra kanaler eller offline, och avidentifierad information med tredjepartsreklamföretag, analysleverantörer och andra leverantörer för reklam- och analysändamål. Dessutom kan vi och våra tredjepartstjänsteleverantörer använda denna information för att utföra matchning med tredjepartscookies för att tillhandahålla riktad marknadsföring online.
Vi använder Google Analytics, som använder cookies och liknande teknologier för att samla in och analysera information om användningen av kanalerna och rapportera om aktiviteter och trender. Den här tjänsten kan också samla in information om användningen av andra webbplatser, appar och onlineresurser. Du kan lära dig mer om Googles praxis genom att gå till google.com/policies/privacy/partners och välja bort dem genom att ladda ner webbläsartillägget Google Analytics opt-out, tillgängligt på tools.google.com/dlpage/gaoptout.
För mobilappar kan du kanske begränsa vissa annonseringsmetoder med hjälp av inställningarna på din telefon, surfplatta eller annan mobil enhet. Du kan också ladda ner AppChoices-appen på youradchoices.com/appchoices för att välja bort leverans av intressebaserade annonser i deltagande mobilappar.
Observera att om du väljer bort dem genom dessa mekanismer, väljer du inte bort reklam. Du kommer att fortsätta att få icke-riktade annonser medan du är online.
HUR VI SVARAR PÅ "SPÅRA INTE" SIGNALER
Vissa webbläsare kan vara konfigurerade för att skicka "Spåra inte"-signaler till de onlinetjänster som du besöker. Det finns ingen konsensus bland branschaktörer om vad "Spåra Inte" betyder i detta sammanhang. annat än att ett svar på en "Spåra inte"-signal är frivilligt. Liksom många webbplatser och onlinetjänster, ändrar inte våra kanaler sin praxis när de får en "Spåra inte"-signal från en besökares webbläsare. För att ta reda på mer om "Spåra inte"-signaler, besök www.allaboutdnt.com.
SÄKERHET
Vi använder kommersiellt rimliga säkerhetsmetoder och tekniker för att hjälpa till att säkra din personliga information, inklusive fysiskt, tekniskt och organisatoriskt skydd. Inget system kan dock garanteras 100 % säkert. Vi kan därför inte garantera eller garantera säkerheten för någon information som du överför till oss, eller som vi överför till dig, eller garantera att den kommer att vara fri från obehörig åtkomst av tredje part. Du använder kanalerna och förser oss med information på eget initiativ och risk.
SAMTYCKE TILL ÖVERFÖRING OCH LAGRING I SVERIGE
Elit Gym & Massage är ett företag i Sverige. Var medveten om att information vi samlar in kommer att överföras till och bearbetas i Sverige. Genom att använda kanalerna, eller förse oss med någon information, förstår du till fullo och samtycker otvetydigt till denna överföring, bearbetning och lagring av din information i Sverige och andra jurisdiktioner. Som ett resultat kan denna information bli föremål för åtkomstförfrågningar från regeringar, domstolar eller brottsbekämpande myndigheter i Sverige i enlighet med lagar i dessa jurisdiktioner.
ÅTKOMST OCH UPPDATERING AV INFORMATION OCH VAL
Kanalerna kan innehålla webbsidor eller applikationer genom vilka du kan korrigera eller uppdatera en del av den personliga information du har lämnat (som ett onlinekonto) eller genom vilka du kan avbryta prenumerationen eller ändra nyhetsbreven via e-post eller liknande meddelanden som vi skickar till dig . Om du har ett onlinekonto är du ansvarig för att underhålla och uppdatera, i förekommande fall, dina kontoregistreringsdata med aktuell, korrekt och fullständig information.
En registrerad användare av en kanal har rätt att begära borttagning av visst innehåll som (er) han har publicerat offentligt på kanalen. En användare kan begära att vi tar bort innehåll (er) han tidigare har lagt upp genom att kontakta oss med hjälp av informationen som anges i avsnittet "Kontakta oss" nedan. När du skickar en begäran, var noga med att inkludera ditt fullständiga namn, din e-postadress och information som är tillräcklig för att vi ska kunna hitta den eller de användarbidrag för vilka du begär borttagning. I vissa fall kan vi ta bort endast din personliga information, men behålla resten av ditt användarbidrag. Observera att eventuell borttagning av dina offentliga inlägg i enlighet med dessa procedurer inte garanterar fullständig eller heltäckande borttagning av innehållet eller informationen du har lagt upp, som kan finnas kvar i arkivregister eller som kan ha kopierats av tredje part medan det är allmänt tillgängligt.
Elit Gym & Massage kommer att göra begärda ändringar i våra aktiva databaser så snart det är praktiskt möjligt. Observera dock att vi kan komma att behålla information som du har uppdaterat eller ändrat för interna eller administrativa ändamål. Offentliga inlägg som du har gjort (om några) kommer i allmänhet inte att tas bort som ett resultat av att du uppdaterar eller raderar ditt registrerade konto (såvida du inte också följer proceduren för att ta bort sådana inlägg som beskrivs ovan).
Du har rätt att begära tillgång till din personliga information och begära rättelse av den om du anser att den är felaktig. Om du har lämnat in personlig information till Elit Gym & Massage och vill ha tillgång till den, eller om du vill få den korrigerad, vänligen kontakta oss med hjälp av kontaktuppgifterna nedan. I vissa fall kanske vi inte kan ge dig tillgång till viss personlig information, till exempel om den innehåller personlig information om andra personer, eller av juridiska skäl. Vi kan kräva att du verifierar din identitet innan vi tillåter dig att komma åt din personliga information.
Du kan avbryta prenumerationen på marknadsföringsmeddelanden genom opt-out-mekanismen som ingår i varje marknadsföringsmeddelande vi skickar till dig. Du kan välja bort (a) våra kommersiella e-postmeddelanden eller marknadsföringsmeddelanden, (b) att få din personliga information tillgänglig för anslutna företag inom varumärkesfamiljen för deras direktmarknadsföringsändamål, och/eller (c) delning av din personliga information med icke-anslutna tredje parter för deras direktmarknadsföringsändamål. Om du registrerar dig för att ta emot SMS- eller MMS-meddelanden som kan erbjudas på kanalerna kan du avsluta prenumerationen genom att svara "STOPP".
Observera att vi förbehåller oss rätten att skicka viss e-post eller postkommunikation till dig som rör din användning av våra kanaler, tjänstemeddelanden, meddelanden om ändringar av denna integritetspolicy eller våra andra villkor, eller liknande administrativa eller transaktionsmeddelanden, och dessa transaktionskontomeddelanden kan vara opåverkad om du väljer att välja bort marknadsföringskommunikation.
DINA INTEGRITETSRÄTTIGHETER I SVERIGE
Utöver avslöjandet av vår insamling, användning och skydd av din personliga information, och de val och rättigheter du har med avseende på den personliga informationen, som anges på annat ställe i denna integritetspolicy, har du rätt till dessa ytterligare avslöjande och rättigheter.
Rätt att begära information om din personliga information
Kostnadsfritt har du rätt att begära under de senaste 12 månaderna och få inom 45 dagar (och i alla händelser inte mer än 90 dagar:
1) De kategorier av personlig information som vi har samlat in om dig;
(2) De kategorier av källor från vilka den personliga informationen samlas in;
(3) Det affärsmässiga eller kommersiella syftet med att samla in eller sälja din personliga information.
(4) De kategorier av tredje parter som vi delar din personliga information med.
(5) De specifika delar av personlig information vi har samlat in om dig.
Vi måste tillhandahålla denna information till dig i ett lättanvänt format som gör att du enkelt kan skicka informationen till och mellan andra enheter, vilket gör att du kan "portera" eller flytta din personliga information från oss till ett annat företag som erbjuder liknande tjänster.
Under de senaste 12 månaderna har vi samlat in dessa kategorier av personlig information från konsumenter:
Riktigt namn, alias, postadress, unik personlig identifierare (inklusive cookies), onlineidentifierare Internet Protocol-adress, e-postadress, kontonamn och andra liknande identifierare.
Under de senaste 12 månaderna har vi sålt dessa kategorier av personlig information om konsumenter:
Inte tillämpligt.
Under de senaste 12 månaderna har vi avslöjat dessa kategorier av personlig information om konsumenter för affärsändamål:
Riktigt namn, alias, postadress, unik personlig identifierare (inklusive cookies), online-identifierare Internet Protocol-adress, e-postadress, kontonamn och andra liknande identifierare.
Rätt att begära radering av dina personuppgifter
Kostnadsfritt har du rätt att begära radering av dina personuppgifter som vi har samlat in från dig. Vi ska följa den begäran genom att radera all din personliga information från våra register och uppmana alla tjänsteleverantörer att radera din personliga information från deras register.
Vissa undantag finns från vår skyldighet att radera din personliga information på din begäran. Dessa är när din personliga information kan behövas för att:
(1) Slutföra en transaktion för vilken din personliga information samlades in, tillhandahålla en vara eller tjänst som du efterfrågade, eller som vi rimligen kunde förutse inom ramen för vår pågående affärsrelation med dig, eller på annat sätt utföra ett kontrakt mellan oss och dig;
(2) Upptäcka säkerhetsincidenter, skydda mot skadlig, bedräglig, bedräglig eller olaglig aktivitet; eller åtala de som är ansvariga för den aktiviteten;
(3) Felsökning för att identifiera och reparera fel som försämrar befintlig avsedd funktionalitet;
(4) Utöva yttrandefrihet, säkerställa en annan konsuments rätt att utöva sin yttrandefrihet eller utöva en annan rättighet enligt lag;
(6) engagera sig i offentlig eller referentgranskad vetenskaplig, historisk eller statistisk forskning i allmänhetens intresse som följer tillämpliga etik- och integritetslagar, när vår radering av din information sannolikt kommer att förhindra eller allvarligt försämra uppnåendet av sådan forskning, om du har lämnat informerat samtycke;
(7) För att endast möjliggöra intern användning som är rimligt anpassad till dina förväntningar baserat på din relation med oss;
(8) Följa en rättslig skyldighet;
(9) Använd annars din personliga information, internt, på ett lagligt sätt som är förenligt med det sammanhang i vilket du lämnade informationen.
Rätt till avslöjande av kategorier av personlig information som sålts
Kostnadsfritt har du rätt att begära under de senaste 12 månaderna och inom 45 dagar senare få följande information om försäljningen av dina personuppgifter:
(1) kategorierna av personlig information som vi har samlat in om dig;
(2) Kategorierna av personlig information som vi sålde om dig, kategorierna av tredje parter som vi sålde din personliga information till och kategorin eller kategorierna av din personliga information som varje tredje part köpt från oss;
(3) kategorierna av din personliga information som vi avslöjat om dig i affärssyfte;
(4) Om vi inte har sålt din personliga information, utlämnande av detta.
Rätt att begära att personuppgifter inte säljs
Kostnadsfritt har du rätt att välja bort försäljning av dina personuppgifter. "Försäljning" betyder att "sälja, hyra, släppa, avslöja, sprida, tillgängliggöra, överföra eller på annat sätt kommunicera" din personliga information av oss till ett annat företag eller en tredje part "för monetära eller andra värdefulla ersättningar."
För att göra det enkelt för dig att utöva dina opt-out-rättigheter tillhandahåller vi en länk på hemsidan för www.elitgymochmassage.se, med titeln "Sälj inte min personliga information", så att du kan välja bort försäljning av dina personuppgifter.
Om och efter att du har meddelat att vi inte säljer din personliga information, är vi förbjudna att sälja den förrän och om du inte senare uttryckligen godkänner oss att sälja din personliga information.
Rätt att få lika service och prissättning, även om du utövar dina integritetsrättigheter
Vi kommer inte att diskriminera eller straffa dig för att du utövar dina integritetsrättigheter. Vi kommer inte:
(1) Ta ut olika priser för vår tjänst;
(2) tillhandahålla en annan nivå eller kvalitet på tjänsten till dig;
(3) föreslå att du får ett annat pris för, eller en annan nivå eller kvalitet på, vår tjänst;
Hur man gör förfrågningar angående din personliga information
För att begära information om din personliga information, för att radera din personliga information, för att uppmana oss att inte sälja din personliga information, eller för att avslöja de typer av din personliga information som vi kan sälja, kontakta oss via:
Om du har frågor om dina rättigheter, vänligen skicka din förfrågan via e-post till kontakt@elitgymochmassage.se eller skriv till oss på Elit Gym & Massage Kund Service, Elit Gym & Massage, Förmansvägen 6, 393 63 Kalmar, Sweden. Du måste skriva "Dina Integritetsrättigheter I Sverive" i ämnesfältet i ditt e-postmeddelande eller i adressraden på ditt kuvert. Du måste inkludera ditt namn, gatuadress, stad och postnummer. Vi ansvarar inte för meddelanden som inte är märkta eller skickade på rätt sätt, eller som inte har fullständig information.
ÄNDRINGAR AV DENNA INTEGRITETSPOLICY
Vi förbehåller oss rätten att ändra eller modifiera denna sekretesspolicy efter eget gottfinnande när som helst och kommer att meddela dig om väsentliga ändringar genom att publicera den ändrade eller modifierade integritetspolicyn på våra kanaler. Vi kan även meddela dig på andra sätt efter eget gottfinnande, till exempel genom kontaktinformation som du har angett. Eventuella ändringar kommer att träda i kraft omedelbart efter publiceringen av den reviderade sekretesspolicyn om inte annat anges, och din fortsatta användning av kanalerna efter ikraftträdandet av den reviderade sekretesspolicyn (eller sådan annan handling som specificeras i den reviderade sekretesspolicyn) kommer att utgöra din samtycke till dessa ändringar. Vi kommer dock inte, utan ditt samtycke, att använda din personliga information på ett sätt som är väsentligt annorlunda än vad som angavs när din personliga information samlades in.