Ordningsregler

Vad är Elit Gym & Massages Ordningsregler?
Ordningsregler
För att alla våra medlemmar och besökare ska trivas, så krävs det att alla uppför sig och följer våra uppsatta ordningsregler. Det är viktigt att ordningsreglerna nedan följs för att alla ska få en trevlig upplevelse på gymmet. Dessa finns också uppsatta på gymmet.
Ordningsregler
I lokalen får endast personer med erlagt avgift befinna sig, eller vid provträning med ett godkännande av Jimmy Olsson. Om du ska ta med dig en kompis och träna som inte är medlem så kostar det 80kr. Denna avgift skickas via swish till Jimmy Olsson.
När man tecknar medlemskap så skrivs ett avtal mellan medlem och Elit Gym & Massage. Då tillhandahåller medlemmen en tagg för att kunna komma in i lokalerna. Denna tag får inte lämnas ut till någon annan, då riskerar man avstänging från gymmet med omedelbar verkan.
För allas trevnad plockar man i ordning efter sig, hänger tillbaka viktskivor, hantlar och bänkar osv.. Upptäcker man något som är trasigt eller att något saknas så kontaktar man Elit Gym & Massage. Kontaktuppgifter finns på gymmet och här på hemsidan.
Träningen sker på eget ansvar. Gymmet erhåller ingen försäkring så se till att vara olycksförsäkrad.
Vid första tillfället erhålls en genomgång av lokalen och maskinerna.
Vid brott mot avtalet, skadegörelse eller misskötsel förbehåller Elit Gym & Massage rättan att bryta kontraktet med medlemmen omedelbart, erlagd avgift återbetalas inte.
För att få tillgång till tagg på Elit Gym & Massage måste du vara hel, - eller halvårskund eller vara kopplad till ett autogiro.
Är man oaktsam med taggen så den ej fungerar eller tappar den får man lösa ut en ny för 100kr.