JAG ÄR INTRESSERAD OCH VILL VETA MER!

Kul! Du blir inom kort kontaktad för mer info om vår massage. Fyll i formuläret så hörs vi snart!

Glöm inte bort att du kan nyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss. Vi tar även Epassi.

Tack! Din anmälan har mottagits! Vi kontaktar dig inom kort.
Hoppsan! Något gick fel när du skickade in formuläret.

VÅRT TEAM av Elit massörer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ac eu et ac elit senectus mauris blandit tempore gestas.

Vanliga frågor & svar om vår massage

Här hittar du svar på vanliga frågor vi brukar få. Hittar du inte svaret på den fråga du söker? Kontakta oss här Kontakta Oss

Vilka är fördelarna med massageterapi?

Här är 5 fördelar med massageterapi:

1. Lägre stress. De långsiktiga effekterna av stress kan ta känslomässiga och fysiska vägtullar. Massageterapi kan lindra stress och tillstånd i samband med det, såsom spänningshuvudvärk.

2. Ökad immunfunktion. Medicinsk forskning visar att massageterapi kan hjälpa till att stärka immunsystemets styrka genom att öka aktivitetsnivån hos kroppens naturliga "mördar-T-celler", som bekämpar virus.

3. Öka mental hälsa och välbefinnande. Forskning tyder på att symtom på stress, ångest och depression (alla förknippade med mental hälsa) kan påverkas direkt av massageterapi.

4. Smärtbehandling och förbättrat rörelseomfång. Smärta kan negativt påverka en persons livskvalitet och hindra återhämtning från sjukdom eller skada. Nya rön belyser massagens roll i smärtbehandling.

5. Förbättrad fysisk kondition. Både elitidrottare och fritidsidrottare kan dra nytta av massageterapi – massage kan minska muskelspänningar, förbättra träningsprestanda och förebygga skador.

Hur ofta ska jag få massage?

Individuella preferenser varierar, så för de flesta beror det på din smärta, fysiska behov, känslomässiga behov och naturligtvis budget. Att få massage regelbundet har störst nytta; detta kan vara så ofta som veckovis eller månadsvis. Med vårt Essentials-medlemskap kan du inte bara unna dig själv varje månad utan också njuta av andra förmåner och förmåner inom spaet.

Vilka massörer finns på Elit Gym & Massage?

Moa Axelsson är utbildad massör och är våran första hands massör. Jimmy Olsson är också med i Team Elits massörer.

Vad ska jag förvänta mig under mitt första massagebesök?

Din massageterapeut kan ställa mer djupgående frågor för att fastställa vilka områden du vill fokusera på, eller om det finns några specifika förhållanden som behöver åtgärdas. Det är viktigt att lista alla hälsoproblem och medicinering så att din terapeut kan anpassa din session till dina specifika behov utan att orsaka någon skada. Det är också viktigt att specificera eventuella allergier så att vi kan anpassa oljan eller krämen som används under ditt besök.

Kommer massagen att göra ont?

I allmänhet ska massage inte skada. Faktum är att om du har ont under en massage, kan detta få dina muskler att dra ihop sig, vilket gör de avslappnande effekterna svårare att uppnå. Om trycket är för intensivt, tala omedelbart så att din terapeut kan anpassa sig. Vissa tekniker kan resultera i ömhet under dagarna efter en massage, liknande den för ett bra träningspass, men i allmänhet bör du inte ha ont under eller efter din massage.

Pratar ni under en massage?

Vissa människor tycker om att ha ett samtal under sin massage men kom ihåg att behandlingen handlar om att du ska släppa dina spänningar och njuta av upplevelsen. Oavsett ditt val, se till att säga till under massagen om det är något du vill justera (temperatur, tryck, musik, etc).

Följ oss på instagram
#elitgym_massage

Vill du veta mer om Elit Gym & Massage, eller kanske hitta lite träningsinspiration? Följ oss på Instagram här Visa Mer

Du hittar oss även på dessa sociala medier: