Jimmy Olsson

Mitt namn är Jimmy Olsson och är född 1970 och äger idag Elit Gym & Massage i Kalmar på Förmansvägen 6. Jag hjälper dig att bli:

Hälsosammare Fysiskt
Hälsosammare Psykiskt
Motiverad till att ta hand om din hälsa

Min historia

Jag har i år, 2022, tävlat i över 30+ år inom träning och hade äran att ta hem vinst i NPC i år som bästa fysik i åldern 40+ & 50+ vilket jag är oerhört tacksam för!

Min bakgrund

Träning har alltid funnits i min vardag och kommer alltid att göra, så nu är mitt mål att hjälpa dig ha samma glädje till hälsa hela livet ut!

Mina kärnvärden

Driven

Disciplinerad

Social

Mina egenskaper

Jag har under flera år förvärvat, utvecklat och drivit gym, men Elit Gym & Massage öppnades hösten 2022 och är starten på att skapa ett unikt gym i Kalmar där vi vill kunna erbjuda HELA utbudet för att underhålla sin hälsa, till ett rimligare pris än andra gym.

Jag är utbildad inom PT och varit sedan 30 år tillbaka där jag hjälpt hundratals klienter, gå ner i vikt, gå upp i vikt, bli hälsosammare eller bli redo för tävlingar.

Är du sugen på en massage är jag även utbildad här! Vi på Elit har 5/5 stjärnor i rating på “Boka Direkt” vilket vi är tacksamma för! Boka en massage och testa själv! (Vi tar e-passi).

Jag är också utbildad inom Koppning vilket är väldigt populärt hos oss just nu. Koppning har otroliga hälsofördelar.

Jag är även utbildad kock och vill du ha min hjälp med kosten, så pratar du med rätt person. Jag anpassar ett kostschema som funkar din vardag och dina smaklökar.

Hör vad våra fantastiska klienter säger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ac eu et ac elit senectus mauris blandit tempore gestas.

“Omdöme från Simon”

Stort tack för all hjälp till min bästa fysik någonsin. Du har inte bara hjälpt mig fysiskt utan psykiskt också.ja ser livet på ett helt annat sätt nu . Inga mer obehagliga tankar på att få slut på allt . Nu njuter ja varje sekund och ser annorlunda på saker och ting . Får höra från vänner . Familj och kollegor att ja är en annan person . Som är mycket gladare och stabilare än förut . Utan dig hade detta inte varit möjligt . Du sprider glädje och motivation. Stort tack för allt och sluta inte med det du gör . För du är bäst.

Simon Johnsson
,
28
Kalmar

“Omdöme från Lucas”

“Otroligt bra massage! Jimmy är lyhörd och har enorm kunskap. Går efter dina önskemål. Gick dit stel med smärtor i nacken och gick därifrån avslappnad utan smärtor!

Lucas Andersson
,
36
Kalmar