LOREM IPSUM  

Historian bakom Elit Gym & massage

Elit Gym & Massage öppnades upp Augusti 2022, med målet att ge ett helhets utbud för alla medlemmars hälsa. I samarbete med Elit Nutrition så ska vi tillsammans nå våra mål här på Förmansvägen 6.

LÄr känna vårt elit team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ac eu et ac elit senectus mauris blandit tempore gestas.

Elit gym Team

varför välja elit gym & massage

• Öppen Gymyta • Hälsobutik Med Kosttillskott & Kläder • Massage • Solarium • Koppning • Matlådor • Rådgivning inom Kost & Träning • Lounge • Välj Gymmusiken själv • & Mycker Mer

De kärnvärden vi tror på

Erfarenhet

Vi tror starkt på att erfarenhet är den bästa läraren. För att bygga en bra kropp och hälsa krävs det många timmars disciplinerat arbete.

Flexibilitet

Vi tror på förändring och att flexibelt kunna anpassa sig själv och sina mål till framtidens kriterier. Det gäller att alltid ligga steget före.

Trovärdighet

Vi vet att trovärdighet är en av de viktigaste delarna inom sociala relationer. Vi på Elit vill att alla ska känna sig trygga med vår personal och gymmets medlemmar.

Målmedvetenhet

Inget mål är uppnåbart utan att veta in i minsta detalj vad ens faktiska mål är och hur man ska ta sig dit. Det gäller att ha en strategi och att utföra den på bästa möjliga sätt för att uppnå sina mål.

Sällskaplighet

Elit Gym & Massage är ett gym där alla är välkomna, gamla till unga, stora som små. Vi på Elit vill bygga en atmosfär där alla kan samtala och hjälpa varandra och där alla känner sig som en familj.

Positivitet

Vi tror att positivitet är vad som står bakom en stor del av våran motivation till livet. På Elit Gym sprider vi glädje och pepp till varandra och vi ser alltid till att du som medlem känner dig uppskattad. VI är glada att ha dig här!

Hör vad våra fantastiska medlemar säger

Vi har sedan invigningen av Elit Gym & Massage hjälpt över 200 olika kunder få en bättre kropp och hälsa. Här är vad de säger om oss nu.

“Bestämde mig när Elit Gym & Massage öppnade här i Lindsdal för att testa, och jag har inte lämnat sen dess! Trevlig personal, bra utbud på gymmet, och inte fullt med folk efter jobbet!”

Bild på kunden
Gymmet
,
24
Kalmar
Träningsbild på kund

"Blev förvånad att Elit Gym & Massage hade en fysisk hälsobutik med kostillskott och kläder och ÄNNU MER förvånad blev jag när jag fick se deras utbud och priser! Förmodligen Kalmars bästa enligt mig och köper nästan allt därifrån nu!"

Bild på kunden
Hälsobutiken
,
45
Kalmar
Träningsbild på kund

"Haft krämpor och smärtor i framför allt ryggen och nacken på grund av kontorsjobb, så testade spontant att boka massage här och har aldrig bytt sen dess. Otroligt nöjd och de vet verkligen vad de håller på med!"

Bild på kunden
Massage
,
56
Kalmar
Träningsbild på kund

"Jag letade efter en person som sticker ut lite från alla PT’s i Kalmar och hittade Jimmy som till och med tävlat inom träning. Har aldrig bytt PT och planerar inte att göra det heller. Tack Jimmy!"

Bild på kunden
Coaching
,
89
Kalmar
Träningsbild på kund

"Kul att se ett gym som tänker lite utanför boxen och tar in solarium. Gillar sola och med tanke på att det är det billigaste i Kalmar så tackar jag inte nej. Perfekt att träna och sedan slappna av lite i solariet efter passet."

Bild på kunden
Solarium
,
19
Kalmar
Träningsbild på kund

Följ oss på instagram
#elitgym_massage

Vill du veta mer om Elit Gym & Massage, eller kanske hitta lite träningsinspiration? Följ oss på Instagram här Visa Mer

Du hittar oss även på dessa sociala medier: