Låt oss göra ett tränings och kostupplägg som passar dig.

JAG ÄR INTRESSERAD OCH VILL VETA MER!

Kul! Du blir inom kort kontaktad för mer info om vårt personliga träning & kost program. Fyll i formuläret så hörs vi snart!

Tack! Din anmälan har mottagits! Vi kontaktar dig inom kort.
Hoppsan! Något gick fel när du skickade in formuläret.

personlig tränare & kostrådgivare

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ac eu et ac elit senectus mauris blandit tempore gestas.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Jimmy Olsson har under sina över 30 aktiva träningsår och med flertalet vunna SM-titlar i bodybuilding ett öga för alla typer av detaljer. Hos Jimmy får du möjlighet att nå dina mål på ett sätt som passar dig

Jimmy har personliga träningspass, grupp och par-träning.För att boka pass med Jimmy når du honom via telefon eller mail via kontaktformuläret.

Under kostrådgivningarna diskuterar du tillsammans med Jimmy Olsson hur din vardag ser ut och hur ni tillsammans når uppsatta mål.

Du hittar mig på dessa sociala medier:

Vanliga frågor & svar om personlig träning & kost

Här hittar du svar på vanliga frågor vi brukar få. Hittar du inte svaret på den fråga du söker? Kontakta oss här Kontakta Oss

Behöver jag ta kosttillskott?

Majoriteten av klienterna kommer inte att behöva kosttillskott om de inte har en dokumenterad vitaminbrist eller om de inte äter en balanserad kost. Att använda kosttillskott som ett alternativ till en sund kost kan leda till underskott av andra näringsämnen. Det är hälsosammare, och lättare för kroppen att absorbera och använda, att skaffa vitaminer och mineraler från hela livsmedelskällor i motsats till att få dem från ett piller.

Varför kan jag inte bara träna cardio?

Även om kardiovaskulär träning är bra för att bygga starka hjärtan och lungor, ger den inte den stimulans som kroppen behöver för att bygga större, starkare muskler. Kroppar kan anpassa sig ganska snabbt till vilken belastning vi än ber dem att flytta. Genom att lägga till styrketräning i ett träningsprogram kan klienten öka belastningen på sina muskler, ändra rörelseomfånget genom vilka lederna rör sig och rikta in sig på andra muskler än de som används under typisk kardiovaskulär träning.

Hur mycket ska jag sova?

Även om det har varit en allmän tumregel att hålla ögat i åtta timmar per natt, har ny forskning dykt upp som tyder på att sju timmars sömn är optimalt för både livslängd och hjärnans funktion. För mycket sömn kan komma med sin egen uppsättning problem, av vilka några kan vara underliggande hälsotillstånd och/eller sömnstörningar som måste åtgärdas såsom depression, sömnapné, restless leg syndrome, etc.

Varför är mina muskler ömma efter ett träningspass?

Ömhet beror på den höga kraftproduktion som uppstår när en övning är ny eller en belastning är större än normalt. Även om den allmänna samsynen är att mjölksyra är orsaken till muskelsmärta, är sanningen att mjölksyra (laktat) avlägsnas från musklerna inom 30 till 60 minuter efter träningen, så det kan inte vara orsaken till uppkomst av muskelsmärta.

Varför blir min träning aldrig lättare?

Individer antar ofta att när kroppen blir starkare och mer bekant med de övningar som utförs varje vecka, kommer träningen så småningom att börja kännas lättare. En stor fördel med att arbeta med en erfaren tränare är dock att han har kunskapen att diktera träningen för att hålla din kropp gissande och gå framåt i en rimlig takt. När övningar utförs ofta och konsekvent anpassar sig kroppen aldrig riktigt till träningen, vilket gör att varje träningspass känns lika utmanande som det tidigare.

Ska jag träna före eller efter jobbet?

Träningssessioner bör schemaläggas när det är minst sannolikt att klienten hoppar av eller avbryter. Som med alla nya vanor, krävs vanligtvis 10-21 dagar för att anpassa sig till en ny träningsregim, inklusive tid på dagen.

Följ oss på instagram
#elitgym_massage

Vill du veta mer om Elit Gym & Massage, eller kanske hitta lite träningsinspiration? Följ oss på Instagram här Visa Mer

Du hittar oss även på dessa sociala medier: